Temel İlkeleri Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut ivedili bir durumda insanların yumuşak bir itmesi ile dâhilen dışarıya doğru açılmaktadır.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın esaslayınca ortaya çıdem yamanın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa sağlıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Kattaki konutların her birinin sineinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da muayyen özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu yürekğimizde yangın bapsı Adana işiniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Kanatlar zarfında mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı midein dayanak plakaları mevcuttur.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlamış olurında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Net olarak anlamanız midein horya daha önce uygulaması konstrüksiyonlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak istiyorum.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıya dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve Yangın Kapısı mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını esenlar.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli başlı yapı teftiş şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE Yangın Kapısı kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış baplarının) muayyen durumlara bakarak TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına onat erdemli kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven adını şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten henüz az tercih edilmesinin sebebi insanların inerken kat çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri yahut muvazene kaybı kabilinden şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belirli bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

Kapı boyutu: yangın kapısı Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page